PRIZnano

Csoportos inhalációs terápiák lovaknak

Csoportos inhaláció mozgó lovak számára nagy beltéri térekhez

A PRIZnano képes arra, hogy 1200 ml folyadékot egy óra alatt nagy mennyiségű aeroszollá alakítson át.

PORLASZTÁSI SZEMCSEMÉRET 5 MIKRON ALATTI.

Az inhalációs terápiák előnyei

Az inhalációs terápia központi szerepet játszik a ló légzőszervi megbetegedéseinek kezelésében. Ez a légzés-betegségek kezelésének leghatékonyabb és legbiztonságosabb módja.

A porlasztott gyógyszert tartalmazó eszköz használatával közvetlenül a célszervre lehet hatni. A terápiás hatékonyság számos tényezőtől függ, amely magában foglalja a helyes diagnózist, a gyógyszerek megválasztását, az inhalációs módszert.  Az inhalációs terápiában alkalmazott eszközök helyes használata elengedhetetlen a kezelés hatékonyságának és a betegség helyes megközelítésének biztosításához.

 

A porlasztó-készülék a gyógyszeroldatot egy belégzésre alkalmas aeroszollá porlasztja. Az aeroszolrészecskék mérete 0,5 – 5 mikron között vannak.

Ez az a különleges méret, amely biztosítja a jó aeroszoleloszlást és annak hosszú benntartását a tüdőben.

Mikor kell használni ?

Az inhalációs terápiát különféle betegségek kezelésére alkalmazzák, amelyek a ló hosszú légzőrendszerében felmerülhetnek, mint például: visszatérő légúti elzáródás, gyulladásos légúti betegség, szezonális köhögés, verseny utáni tüdőgyógyulás.

Az inhalációhoz használt leggyakoribb gyógyszerek a hörgőtágítók. Az inhaláció lehetővé teszi a gyógyszer közvetlen érintkezését a hörgők nagy területével, és a gyógyszer gyorsan el tudja érni a hatását. Az inhaláció maszkkal vagy anélkül is elvégezhető az állatorvos által kiadott recept szerint.

Előző
Következő

Kisebb beltéri tér vagy egyéni ló belégzése érdekében javasoljuk a ProfiSonic A készülék alkalmazását.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot:

ga('send', 'pageview');