PROFI SONIC A

inhalációs terápiák lovaknak

Inhalátor lovaknak

  • Folyamatos inhalálás egyedi felhasználás esetén (maszkkal)
  • Inhalálás lószállító pótkocsiban is lehetséges (maszk nélkül)

Alkalmazási módszerek

PROFI SONIC A inhalátor kétféleképpen használható:

• Közvetlenül egy ló-maszkhoz kapcsolva – amely hatékony terápiát biztosít, mivel nincs aeroszol kiömlés
• Egy egyedi kabinban vagy lószállító utánfutóban, ahol egy inhalációs tömlő kerül a ló elé, és az aeroszolt a térbe permetezik

PORLASZTÁSI SZEMCSEMÉRET 5 MIKRON ALATTI.

Az inhalációs terápiák előnyei

Az inhalációs terápia központi szerepet játszik a ló légzőszervi megbetegedéseinek kezelésében. Ez a légzés-betegségek kezelésének leghatékonyabb és legbiztonságosabb módja.

A porlasztott gyógyszert tartalmazó eszköz használatával közvetlenül a célszervre lehet hatni. A terápiás hatékonyság számos tényezőtől függ, amely magában foglalja a helyes diagnózist, a gyógyszerek megválasztását, az inhalációs módszert.  Az inhalációs terápiában alkalmazott eszközök helyes használata elengedhetetlen a kezelés hatékonyságának és a betegség helyes megközelítésének biztosításához.

 

A porlasztó-készülék a gyógyszeroldatot egy belégzésre alkalmas aeroszollá porlasztja. Az aeroszolrészecskék mérete 0,5 – 5 mikron között vannak.

Ez az a különleges méret, amely biztosítja a jó aeroszoleloszlást és annak hosszú benntartását a tüdőben.

Mikor kell használni ?

Az inhalációs terápiát különféle betegségek kezelésére alkalmazzák, amelyek a ló hosszú légzőrendszerében felmerülhetnek, mint például: visszatérő légúti elzáródás, gyulladásos légúti betegség, szezonális köhögés, verseny utáni tüdőgyógyulás.

Az inhalációhoz használt leggyakoribb gyógyszerek a hörgőtágítók. Az inhaláció lehetővé teszi a gyógyszer közvetlen érintkezését a hörgők nagy területével, és a gyógyszer gyorsan el tudja érni a hatását. Az inhaláció maszkkal vagy anélkül is elvégezhető az állatorvos által kiadott recept szerint.

Előző
Következő

Nagyobb beltéri tér vagy egyidejűleg több ló belégzése érdekében javasoljuk a PRIZnano alkalmazását.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot:

ga('send', 'pageview');