SÓTERÁPIA OTTHON

Legyen saját sókabinod!

Ha van a családodban olyan, aki légúti tünetekkel vagy allergiás bőrpanaszokkal küzd, biztosan hallottál már róla, hogy az inhalációs sóterápia milyen jó hatással van ezek kezelésében.

De tudod-e, hogy nektek is lehet otthon saját sókabinotok?
Lássuk a részleteket!

ü Van egy üresen álló vagy felesleges holmikkal telepakolt kis helyiséged, vagy akár a nappaliban 2-4 nm szabaddá tehető helyed?


ü Szeretnéd, hogy ne kelljen időpontot foglalni, messzire menni, plusz költségeket vállalni, és bármikor élvezhesd a sóterápia előnyeit?


ü Szeretnéd, hogy egyszer kelljen kifizetned a gép és a kabin árát, és utána hosszú évekig használhassátok akárhányan a családból?


Ha igen, akkor a HomeSalt sógépet neked találták ki.


De mielőtt rátérnénk erre a professzionális, házi használatra is alkalmas eszközre, lássuk, miért is előnyöst ez az évszázadokra visszatekintő módszert a családok mindennapjaiba is beépíteni:

SÓVAL A VÍRUSOK ÉS ALLERGIA ELLEN?

A só inhalációs használatának asztma, légzőszervi panaszok elleni jótékony hatásáról már szinte mindenki hallott. Szintén sikerrel alkalmazható bőrtünetekkel járó allergiás betegségek esetén, pl. ekcéma, pszoriázis (pikkelysömör).

Azt már kevesebben tudják, hogy tünetmentes, egészséges embereknek is érdemes rendszeresen használniuk ezt a módszert. Hatékony prevenció, erősíti az immunrendszert, hozzájárul az egészséges élethez. Vírus- és baktériumölő hatású. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt hasznos, mellékhatása nincs. 

A só jótékony hatása évszázadok óta ismert, professzionális szinten csak az elmúlt néhány évtizedben kezdtük kiaknázni. 20 évvel ezelőtt forró sós víz fölé hajoltunk vagy meleg sós borogatást tettünk a mellkasunkra, fülünkre, ha gyulladástól szerettünk volna megszabadulni, most viszont már sokkal egyszerűbb a dolgunk. A több évszázados hagyományra visszanyúló metódusokat olyan modern gépekkel alkalmazhatjuk, mint az általunk forgalmazott készülékek. A kifogástalan minőség pedig garantált.

Modernizáld otthonodat sógépeink segítségével!

Ha a saját házadban, ingatlanodban alakítanál ki sószobát, a megfelelő gépválasztást mindenképpen szem előtt kell tartani. A családi otthonokba a HomeSalt sógépet ajánljuk, amely egy sókabinnal együtt is rendelhető.

 

Egy kisebb kabin mindössze 2-4 nm helyigényű. A legtöbb családi otthonban könnyedén lehet neki megfelelő helyet találni. A kabin egy száraz, tiszta sókristályokat porlasztó sógéphez csatlakozik. Használata gyulladáscsökkentő hatású a légzőszervekre és a bőrre, valamint immunerősítőként is funkcionál. Könnyű beprogramozni és sóval feltölteni, tisztítása pedig maximum 3 percet vesz igénybe naponta. Kültéri és beltéri elhelyezésre is alkalmas.

 

ÉRDEKEL?

Sóterápiás készülékeink és kabinunk kiemelkedő minőséggel állnak rendelkezésedre.
Kérj ajánlatot és rendeld meg a gépet!

Ha pedig további kérdéseid merültek fel, fordulj szakértő kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségeink valamelyikén!

info@sogenerator.hu

0620-380-3610

Iratkozz fel hírlevelünkre
ga('send', 'pageview');