Üzleti Sóterápia

Egészítsd ki szolgáltatásaidat profi sóterápiával!

Wellness szolgáltatásod van? Kozmetika, magánrendelő vagy szálláshely tulajdonosa vagy?

Van egy üresen álló vagy felesleges holmikkal telepakolt kis helyiséged?

Hasznosítsd!

Vonzz be új ügyfeleket, mégpedig úgy, hogy sóterápiás helyiséggel modernizálod, bővíted a szolgáltatásaid körét!

Mára a sószoba és sóterápia, avagy az inhalációs terápia a hétköznapi értelemben vett wellness felüdülés szerves részévé vált. A vendégek részéről egyre nagyobb igény, hogy ahova feltöltődni mennek, ott komplex szolgáltatás várja őket, és így sószoba vagy sókabin is igénybe vehető legyen.

Sóval a vírusok és allergia ellen?

Asztma, légzőszervi panaszok elleni jótékony hatásáról már szinte mindenki ismeri a sószobákat, sóterápiás készülékeket, azt azonban kevesebben tudják, hogy tünetmentes, egészséges embereknek is érdemes rendszeresen használniuk. Hatékony módszer ugyanis a megelőzésben. Erősíti az immunrendszert, vírus- és baktériumölő hatása bizonyított.

Talán még ennél is meglepőbb, de igaz, hogy a sóterápia sikerrel alkalmazható bőrtünetekkel járó allergiás betegségek esetén is. Az ekcémával és a pszoriázissal (pikkelysömör) küzdők is “fellélegezhetnek” a segítségével.

Sóterápia profi gépekkel

Számos helyen működik ma már sóterápia, de hiába a sószoba, ha a felszerelés nem professzionális!

Akár saját vállalkozás keretében kínálsz sóterápiás szolgáltatást, akár a házadban, ingatlanodban alakítanál ki sószobát, a megfelelő gépválasztást mindenképpen szem előtt kell tartani.

A só jótékony hatását habár évszázadok óta ismerjük, professzionális szinten csak az elmúlt néhány évtizedben kezdtük kiaknázni. Míg 20 évvel ezelőtt forró sós víz fölé hajoltunk vagy meleg sós borogatást tettünk a mellkasunkra, most jelentősen egyszerűbb a dolgunk, hiszen a több évszázados hagyományra visszanyúló metódusokat olyan modern gépek segítségével alkalmazhatjuk, mint az általunk forgalmazott készülékek. A kifogástalan minőség pedig garantált.

Modernizáld sószobádat vagy otthonodat az alábbi sógépeink segítségével!

Professzionális felhasználásra tervezett készülék, amely aktív szószobákban programozható mennyiségben nedves sós levegőt állít elő. A könnyen kezelhető grafikus képernyőnek köszönhető használata végtelenül egyszerű. Többek között a nagy porlasztó kapacitás, az 1-100 perces időzítő és a nagy érintőképernyő teszi a maga nemében egyedülállóvá a készüléket. A kiegészítők széles választékával bővíthető a felszereltsége, mint például fűthető aeroszol tömlő, folyamatos porlasztást biztosító palack, asztali vagy guruló állvány. Ezt a konstrukciót aktív sószoba üzemeltetéséhez, egészségügyi tünetek enyhítésére, valamint wellness/SPA központok közérzetjavító szolgáltatásainak bővítésére ajánljuk

Professzionális működtetésre kivitelezett készülék, csakúgy, mint a ProfiSonic, mégis találhatunk néhány eltérést a PrizSalt esetében: kreatív és egyszerű használata mellett párosítható táblagéppel és okostelefonnal Android operációs rendszeren keresztül, vagy akár számítógéppel Windows operációs rendszeren keresztül. A modern és könnyen kezelhető eszközt bármilyen létesítmény aktív sószobájába, kellemetlen légzőszervi tünetek enyhítésére, illetve fürdők és wellness központok általános kezelési palettájának növelésére ajánljuk.

Száraz sós levegőt előállító generátor, amely kis terekben (2-15 nm) alkalmasható. Kompakt méretének köszönhetően felszerelhetősége, szállítása pofon egyszerű. Az átlátható grafikus beállítási felületnek köszönhetően gyorsan és könnyen kezelhető. Átgondolt és felhasználóbarát üzemeltetésének része, hogy vezérlése szintén összeköthető táblagéppel és okostelefonnal Androids operációs rendszeren keresztül, vagy akár számítógéppel Windows operációs rendszeren keresztül. Kisebb aktív sószobák üzemeltetéséhez, otthoni használatra, sókabinba, és egyéb mobilitást igénylő kezelések kiszolgálására tervezték.

A HomeSalt minőségi anyagokból, műanyagból és fémekből készül, mely ellenáll a sónak, ami hosszú élettartamot biztosít.

Távirányíton keresztül vezérhelhető, 4 különböző  programválasztási lehetőség.

Kizárólag otthoni használatra szánták, legfeljebb 4m2 es beltéri helyiség beporlaszásra alkalmas. Ezek a helyek lehetnek kabinok, zárt belső tér vagy sátor.

Kis méretének köszönhetően bárhova magunkal vihetjük.

Egyszerű használat: programnak megfelelő mennyiségű só adagolása után elindítható a 4 sóterápiás program egyike.

 

Ez a kis kabin mindössze 2-4 nm helyigényű. A legtöbb családi otthonban könnyedén lehet neki megfelelő helyet találni. A kabin egy száraz, tiszta sókristályokat porlasztó sógéphez csatlakozik. Használata gyulladáscsökkentő hatású a légzőszervekre és a bőrre, valamint immunerősítőként is funkcionál. Könnyű beprogramozni és sóval feltölteni, tisztítása pedig mindössze 3 percet vesz igénybe naponta. Kültéri és beltéri elhelyezésre is alkalmas.

Professzionális gépeink használata légúti panaszokkal küzdő családok, felnőttek és gyerekek, sportolók és még állatok számára is előnyös.

Érdekel, de nehéz a választás?

Akár otthoni használatra, akár szolgáltatás részeként kívánsz sógépet, sókabint vagy sóterápiás készüléket beszerezni, esetleg fejlesztenéd, modernizálnád már meglevő sószobádat, gépeink kiemelkedő minőséggel állnak rendelkezésedre.
Kérj ajánlatot és rendeld meg a kiválasztott gépet!

Ha pedig nehéz a választás, vagy kérdéseid merültek fel, fordulj szakértő kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségeink valamelyikén!